Dagelijks vers met het juiste vakmanschap en de allerbeste grondstoffen. Dat proef je!

Producten van Bakkerij De Haas

Brood & Broodjes

Heerlijk vers uit de oven! De verkooppunten waar Bakkerij de Haas aan levert, worden dagelijks voorzien van ambachtelijk vers brood met een zeer ruim assortiment. Als uw speciale wensen heeft, kunt u dit altijd aangeven bij uw desbetreffende verkooppunt.

Taart, vlaai & gebakjes

Onze bakkers zijn vakmensen! Een team van banketbakkers bakken in de nacht een heerlijk assortiment taarten, vlaaien en gebak van de beste ingrediënten en dat proeft u. Van een petit four tot exclusief gebak  “ Bakkerij de Haas”  maakt van uw taart een feest. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop. 

Dieetproducten

Voor wie moet opletten wat hij eet:
Binnen het assortiment van “Bakkerij de Haas” zijn dieet producten standaard opgenomen. Zo is er koolhydraat arm brood, suikerarme producten en vezel verrijkt brood. Het populaire spelt brood is al geruime tijd opgenomen in ons basis assortiment en bestaat uit 100% spelt en bevat een clean label.

Voor meer informatie neem contact op via ons 0485 316163. 

Specials en seizoens producten

Voor iedere beleving of seizoen het juiste product.
Bakkerij de Haas bakt met  “Aandacht en Passie”. Alle seizoensproducten en specials zijn gemaakt van duurzame grondstoffen. Genieten van een heerlijke roomboteramandel staaf tijdens de koude winterdagen of het rijpe lente fruit op ons gebak. Onze account manager biedt u graag het complete assortiment aan.

Ambachtelijk schepijs

Dat traditie en vernieuwing goed samen kunnen gaan, bewijzen we door toevoeging van ambachtelijk ijs aan ons assortiment. Het ijs wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen banketbakkerij vervaardigd en bestaat uit 40 smaken. De kwaliteit van het ijs wordt
gewaarborgd door onze meester ijsbereider. 

Voor meer informatie over het ijsconcept kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0485-316163. Wij bieden complete concepten aan waarbij u op basis van bruikleen gebruik kunt maken van een ijsvitrine.