Dagelijks vers met het juiste vakmanschap en de allerbeste grondstoffen. Dat proef je!

Certificering

Haps - Certificering

FSSC 22000, een kwaliteitsmanagementsysteem voor voedselveiligheid binnen bedrijven welke actief zijn in de voedselverwerkende branche. Aan de hand van een uitgebreide audit is Bakkerij de Haas getoetst op haar kwaliteit en veiligheid. Middels het behalen van deze certificering onderstrepen we het belang van voedselveiligheid binnen onze organisatie.

Download bijlage

Ambachtelijke appeltaart

Haps - Ambachtelijke appeltaart

Bakkerij de Haas werkt samen met regionale bedrijven. Voor onze appeltaart hebben wij de beste appels geselecteerd van appelteler Harrie van den Elzen uit de Peelstreek. (H)eerlijke biologische appels in onze nieuwe appeltaart en dat proef je. Smakelijk.

Download bijlage

(H)eerlijke zuivel, vers van een Hollandse koe!

Haps - (H)eerlijke zuivel, vers van een Hollandse koe!

De zuivelproducenten van Bakkerij de Haas zijn met zorg door onze bakkers geselecteerd waarbij het welzijn van de dieren voorop staat. Bij onze producenten hebben de koeien het goed, zowel binnen als buiten. Zij krijgen de ruimte, aandacht en verzorging welke nodig zijn om de koeien prettige leefomstandigheden te kunnen bieden. De stallen zijn zo ingericht dat de koeien vrij kunnen lopen door de uitgestrekte weide. Dit merk je aan de koeien maar bovenal proef je het! Onze slagroom wordt specifiek geselecteerd om de lekkerste vlaaien en taarten te maken welke bekend staat om haar volle smaak.

Download bijlage

Koning Humberto!

Haps - Koning Humberto!

Geen tijd gehad om naar het programma RTL Late Night te kijken? Klik dan snel op de volgende link en bekijk de slagroomtaart, gemaakt door de banketbakkers van Bakkerij de Haas! http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-late-night-301978/7dd8118d-90cb-18ed-ae31-88eca74ca413

Download bijlage