Dagelijks vers met het juiste vakmanschap en de allerbeste grondstoffen. Dat proef je!

Top Bakkers

Bakkerij de Haas is al jaren lid van de organisatie Top Bakkers. Deze overkoepelende organisatie is in 1985 opgericht en heeft als doel de belangenbehartiging voor de aangesloten bakkerijen. 

Top Bakkers is de landelijke marktleider van het lekkerste ambachtelijke brood en banket met hoge kwaliteit. Ieder(e) cateraar, hotel, restaurant en supermarkt kan met ons complete assortiment aan zijn klanten dagelijks vers brood en banket bieden.

Samenwerking
Samenwerking is de sleutel tot het succes van Top Bakkers. Verspreid over het gehele land werken circa 85 bakkers waaronder Bakkerij de Haas krachtig met alle klanten, met uw mensen en met elkaar samen om maximaal voor u te presteren. Top Bakkers begeleidt en ondersteunt zijn partners om te kunnen voldoen aan de actuele en moderne eisen en wensen van u en uw klanten.

Regionale kwaliteit
De bakkers kennen de smaak van de streek en vervullen met hun regionale Toppers de wensen van u en uw klant. Omdat de bakkers dichtbij uw locatie gevestigd zijn, bieden zij u maximale versheid en daarmee heerlijke kwaliteit.

Betrouwbaar
De korte afstand en het eigen geconditioneerde vervoer tussen het bedrijf van de Top Bakkers en uw locatie biedt u een maximale flexibiliteit en hoge leveringsbetrouwbaarheid. En natuurlijk is die korte afstand wel zo prettig voor onze omgeving.

Uitmuntende dienstverlening op maat
Die korte afstand geldt ook voor onze klanten en Topbakkers. Onze ondernemers reageren snel op uw wensen en vragen. Dat doen we goed en met kennis van uw organisatie: door de korte afstand regionaal èn landelijk weten we letterlijk wat er bij onze klanten speelt. Zodat we kunnen zorgen voor zowel prima producten als unieke service, precies op maat.

Uw volledige en geborgde tevredenheid staat bij Topbakkers centraal.

Voor meer informatie kijk op http://www.topbakkers.nl