brood

Brood & Broodjes

 

Heerlijk vers uit de oven!

 

De verkooppunten waar Bakkerij de Haas aan levert, worden dagelijks voorzien van ambachtelijke vers brood met een zeer ruim assortiment. Als uw speciale wensen heeft, kunt u dit altijd aangeven bij uw desbetreffende verkooppunt.

Taart, Vlaai & Gebakjes

 

Onze bakkers zijn vakmensen!

 

Een team van banketbakkers bakken een heerlijk assortiment taarten, vlaaien en gebak van de allerbeste ingrediënten en dat proeft u. van een petit fours tot exclusief gebak Bakkerij de Haas maakt van uw taart een feest! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

taart

brood

Dieetproducten


Voor wie moet opletten wat hij eet:

 

Binnen het assortiment van Bakkerij de Haas zijn dieet producten standaard opgenomen. Zo is er koolhydraat arm brood, suikerarme producten en vezel verrijkt brood. Het populaire speltbrood is al geruime tijd opgenomen in ons basis assortiment en bestaat uit 100% spelt en bevat een clean label.

Specials en Seizoens producten

 

Voor iedere beleving of seizoen de juiste producten.

 

Bakkerij de haas bakt met “Aandacht & Passie”. Alle seizoenen producten en specials zijn gemaakt van duurzame grondstoffen. Geniet van een heerlijke roomboteramandelstaaf tijdens de koude winterdagen of het rijpe lente fruit op ons gebak.

stol