OVER BAKKERIJ DE HAAS 

Brood Bakkerij de Haas

 

Hoogwaardig brood en banket

 

Wij leveren dagelijks verse bakkerijproducten aan verschillende klanten, waaronder; supermarkten, verzorgingshuizen, ziekenhuizen,  horecazaken &  externe bakkerijen.


Bakkerij de Haas  is aangesloten bij diverse landelijke bakkersorganisaties zoals TopBakkers en de Bakkers Combinatie

 

Foto Arno | Familie bedrijf | Bakkerij de Haas

 

Familie bedrijf met een toegewijd team

 

Het team van Bakkerij de Haas bestaat uit meer dan 80 toegewijde collega’s welke dagelijks bezig zijn met het bereiden van heerlijke bakkerijproducten met behulp van eeuwenoude familie recepturen.

 

De kwaliteit van zowel de producten als de processen wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de kwaliteitsdienst van de bakkerij.

 

Monchou kersen vlaai | Bakkerij de Haas | Patisserie Limburgia

 

Patisserie Limburgia locaties

 

Met trots vervullen wij de rol van hoofdleverancier voor maar liefst 30 smaakvolle Patisserie Limburgia winkels en shop-in-shops, strategisch verspreid door heel Nederland.

 

Maar dat is niet alles - onze  landelijke bezorgservice, aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor, zorgt ervoor dat ook particuliere & zakelijke bestellingen via onze webshop in alle uithoeken van Nederland hun weg vinden naar uw deur.

 

He Pie | Bakkerij de haas

 

Innovatie

 

Bakkerij de Haas blijft voortdurend streven naar groei en innovatie, en introduceert nieuwe concepten zoals het opvallende "Hé Pie".

Dit toont vastberadenheid om voortdurend te vernieuwen en diverse aantrekkelijke producten aan te bieden aan diverse klantenkringen.